Project omschrijving

Verkiezingskrant Gemeente Oosterhout

In opdracht van de Gemeente Oosterhout heeft PubliPush de verkiezingskrant voor de gemeenteraadsverkiezingen vormgegeven en geleverd. Deze informatieve krant stond vol informatie over de lokale politieke partijen en werd huis-aan-huis verspreid.

Over de gemeente Oosterhout
Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen iets meer dan 55.100 inwoners in ruim 24.600 woningen. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout (ruim 49.700 inwoners) en drie kerkdorpen: Den Hout (ruim 1.200 inwoners), Oosteind (ruim 1.200 inwoners) en Dorst (ruim 3.000 inwoners).

Oosterhout is gunstig gelegen aan twee autosnelwegen, de A27 en de A59, en is ook over water (Wilhelminakanaal) en goederenspoor bereikbaar. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en ruim 4.600 grote en kleine bedrijven telt waar in totaal bijna 27.200 personen werkzaam zijn. Naast de vele woningen en bedrijfsgebouwen kent Oosterhout ook fraaie historische panden, monumentale gebouwen en kunstwerken die getuigen van een lange en rijke historie.

Meer informatie over Oosterhout: https://www.oosterhout.nl/