Project omschrijving

Een spel met integriteitsvraagstukken

Op basis van de aangeleverde teksten en de briefing heeft PubliPush voor de gemeente Oosterhout een volledig spel vormgegeven voorzien van huisgemaakte illlustraties welke symbool staan voor de integriteitsonderwerpen die in het spel aan bod komen. De (soms) lastige onderwerpen en vraagstukken geven de spelers meer inzicht in wat wel en wat niet integer is. Na de vormgeving hebben we voor de productie in kleine oplage zorggedragen en een prachtig eindproduct afgeleverd.

Over de gemeente Oosterhout
Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen iets meer dan 55.100 inwoners. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout (ruim 49.700 inwoners) en drie kerkdorpen: Den Hout (ruim 1.200 inwoners), Oosteind (ruim 1.200 inwoners) en Dorst (ruim 3.000 inwoners).

Oosterhout is gunstig gelegen aan de autosnelwegen A27 en A59, en is ook over water (Wilhelminakanaal) en per goederenspoor bereikbaar. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en ruim 4.600 grote en kleine bedrijven telt waar in totaal bijna 27.200 personen werkzaam zijn. Naast de vele woningen en bedrijfsgebouwen kent Oosterhout ook fraaie historische panden, monumentale gebouwen en kunstwerken die getuigen van een lange en rijke historie.

Meer informatie over Oosterhout: https://www.oosterhout.nl/