Project omschrijving

Pon Porsche Centrum

Voor de marketingafdeling van de Pon Porsche Centers in Leusden, Rotterdam en Groningen heeft PubliPush voor diverse evenementen en relaties de autobelettering gerealiseerd. Met zo’n fantastische ondergrond als deze Porsche’s wordt dat natuurlijk al direct een bloedsnel eindresultaat!

Over Porsche
In the beginning I looked around and could not find quite the car I dreamed of. So I decided to build it myself – Ferry Porsche

Dit citaat raakt het hart van alles dat Porsche maakt tot wat het is. Als merk, als bedrijf en als automobielfabrikant. Het is al meer dan 65 jaar onze focus. En het omvat alle waarden die ons werk en onze wagens karakteriseren. Zijn droom van de perfecte sportwagen heeft ons altijd geïnspireerd. En we komen er elke dag een stukje dichterbij. Met elk concept, elke ontwikkeling en elk model. Onderweg volgen we een plan, een ideaal dat ons allen bindt. We noemen het eenvoudig het Porsche Principe. Het onderliggende principe is om altijd het meeste uit alles te krijgen. Vanaf de eerste dag hebben we gestreefd om prestaties om te zetten in snelheid, en in succes, op de meest intelligente manier mogelijk.

Meer informatie over Porsche? Kijk dan op https://www.porsche.com